Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA " aicina pieteikties maģistra studijām studiju programmā “Personāla vadība”!

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA " aicina pieteikties maģistra studijām studiju programmā “Personāla vadība”!

LPVA biedriem pieejama 10% atlaide studiju maksai (pieejamas 5 vietas). 

Programma “Personāla vadība” sagatavo personāla vadītājus, kuri spēj veiksmīgi orientējieties mūsdienu mainīgajā darba tirgū un palīdziet darbiniekiem un uzņēmumiem pilnībā izmantot savu potenciālu. 

Kā cilvēki darbojas un plaukst organizācijās? Kā  darbinieku loma mainīsies, mainoties biznesam, tehnoloģijām un sabiedrībai? Kā veiksmīgi darboties mainīgajā vidē? Šie ir jautājumi, uz kuriem personāla vadības   profesionāļi cenšas atbildēt un uz kuriem jūs atbildēsit šajā programmā. Maģistra programma “Personāla vadība” der ik katram, kurš vēlas attīstīt savu profesionalitāti darbā ar cilvēkiem. 

Iegūstot maģistra grādu personāla vadībā Jūs spēsiet formulēt uzņēmuma personāla vadības stratēģiju un politiku, plānot un vadīt darbu atbilstoši uzņēmuma mērķiem, realizēt uzņēmumā personāla vadības funkcijas un sadarboties ar citu struktūrvienību vadītājiem.

Pieteikšanās RISEBA maģistra studiju programmā “Personāla vadība” līdz 21. augustam. 

Informācija par programmu atrodama: https://www.riseba.lv/lv/studentiem/magistra-programmas/personala-vadiba