Motivācija. 2015.

Kādreiz šķiet, ka dzīve Tev uzticējusi restaurēt senu pili. Ieejot tajā, Tu redzi vienus sienas gleznojumus, notīrot no tiem putekļus Tu ieraugi vēl citus, bet pavisam nedaudz pacenšoties – paveras pilnīgi cita aina kā ienākot. Izrādās pamatgleznojums ir pavisam cits kā acīmredzamais – daudz spilgtāks, daudz izteiksmīgāks, pavisam īsts un dzīvs, mirdzošs.

      Slīpējot pārmaiņas sevī un citos,  tās vadot un palīdzot citiem uzsākt jaunu dzīvi, trenējot vadītprasmes izcilam sniegumam, vienā brīdī sapratu, ka vienīgais, par ko es stāstu, mācu, meklēju un nepārstāju brīnīties ir motivācija. Motivācija, kas dzīvo katrā pašā iekšā. Motivācija, kas rodas sadarbojoties ar kolēģiem. Motivācija, ko rada vadītājs, kas ir savā īstajā vietā. Un motivācija ir tas, par ko es gribu padomāt vairāk.

      Kamēr es domāju, ir sācies jauns gads. Un, lai arī man ir tuvi kvantu fizikas spriedelējumi un laika relativitātes teorijas, tomēr kaut kāda pulsācija ir jūtama tieši pašlaik. Jauna enerģija un jauns spēks man ļauj aicināt Tevi un Tavus draugus piedalīties manā 2015. gadā – jau konkrētos pasākumos:

•      LPVA atvērto “Situāciju darbnīcu vadītājiem 5.02.15. plkst. 15:00 Elizabetes ielā 45/47 (ieeja no Jeruzalemes ielas)

•      Vadītājiem (t.sk. projektu, procesu un virzienu) – 3. martā “Pārmaiņu vadība (motivācija) vadītājiem”

Un pasākumos, kas vēl tikai “mākoņos” tuvākos un tālākos sadarbībā ar veciem un jauniem draugiem. 

“Protams, motivācija nav pastāvīga. Bet arī mazgāšanās nē. Tas ir kas tāds, kas jādara regulāri’ /Zig Ziglar/