#HRNEDĒĻA LATVIJA 2021

Ir noslēgusies šī gada #HRNEDĒĻA LATVIJA 2021 konference, kas norisinājās šī gada 20. un 21.oktobrī. No sākotnējiem plāniem atkal tikties klātienē ATTA centrā, tomēr visi tikāmies tiešsaistē, taču tas nebija par šķērsli, lai dalītos zināšanās un pieredzē personālvadības jomas aktuālākajās tendencēs!

Šī gada konferences tēma bija "HR Pārvērtēšana nākotnei", kur runājām un spriedām par to, kādu iespaidu uz HR pasauli turpina atstāt vīrusa Covid-19 radītās sekas, kā no tā mācīties un kļūt gataviem vēl nezināmajam. 

Savā pieredzē un zināšanās dalījās starptautiska mēroga lektori, kā Prof. Dr. Pierre Casse, Mark Bouch (Leading Change), Ben Whitter (Hex organization un World Employee Experience Institute), Cristoph Glaser (TLEX Europe), kā arī Latvijā atzpazīstamas HR personības - Agnese Cimdiņa, Zanda Šmate (MARS), Ingrīda Rone (TET), Valdis Bergs (Mobilly) un daudzi citi.

Kā jau katru gadu, arī šis gads nebija iedomājams bez LPVA gada balvas pasniegšanas, kuras mērķis ir popularizēt personāla vadības nozari, veicināt biedru iesaistīšanos un panākt labās prakses popularizēšanu Latvijas uzņēmumos, organizācijās un iestādēs. 

2021. gada LPVA Gada projekta konkursa galveno balvu ieguva Tamro Baltics ar projektu “Tamro Learn”, kas ir iekšējā apmācību vadības sistēma uzņēmuma darbiniekiem. Apsveicam!

Paldies dalībniekiem par iniciatīvu, idejām un drosmi! Novēlam realizēt savā organizācijā daudz citus un uz darbiniekiem koncentrētus projektus.

Liels paldies vairāk kā 700 tiešsaistes konferences apmeklētājiem! Kā arī liels paldies mūsu sadarbības partnerim Confinn, jo bez viņu palīdzības šis pasākums nebūtu tik lielisks! 

Uz tikšanos 2022.gadā!