#HRNedēļa Latvija 2020

Gada gaidītākā HR konference #HRNedēļa Latvija ir noslēguses! Šīs abas dienas bija interesantas, vētrainas, čalām bagātas, savstarpēju tīklošanos iespaidos, profesionālām un jaunām zināšanām bagātas.

Jau vairākus gadus kopā tiekamies, lai runātu un dalītos pieredzē par HR jomā aktuālām tendencēm. Šogad runājām par veselīgu organizāciju vētrainā pasaulē, attālinātu darbu, vīrusa Covid-19 ietekmi uz darba vidi un darbiniekiem, labsajūtu, efektivitāti.

Ar pieredzi un zināšanām dalījās starptautiska mēroga lektori, kā Jon Ingman, Debra Corey, Rytis Jurkenas u.c., kā arī tādas personības kā, piemēram, Anna Celmiņa (Nord DDB Riga), Evija Feierābende (Balta), Mārīte Moora (Tet), Gunita Ķiesnere (Maxima Latvija), Ilona Goluboviča (Fortum) u.c.

HR konference nav iedomājama bez LPVA Gada balvas pasniegšanu. Katru gadu LPVA biedru starpā izsludina konkursu uz LPVA Gada projekta balvu. Gada projekta balvas konkursa mērķis ir popularizēt personāla vadības nozari, veicināt biedru iesaistīšanos un panākt labās prakses popularizēšanu Latvijas uzņēmumos, organizācijās un iestādēs. 

Mums ir liels prieks par BALTA apdrošināšana un Veselības ministrija drosmi, neatlaidību, iniciatīvu sagatavot un iesniegt projektu. 

LPVA Gada projekta konkursa galveno balvu iegūst BALTA apdrošināšana ar projektu “Sadarbība caur vērtībām”, savukārt Veselības ministrija iegūst veicināšanas balvu par projektu “Karjeras vadības kārtība Veselības ministrijas resorā”.

Paldies dalībniekiem par iniciatīvu, idejām, drosmi un degsmi! Novēlam realizēt savā organizācijā daudz citu un uz darbiniekiem koncentrētus projektus.

Paldies referentiem par vērtīgu un saturisku informācijas nodošanu un, protams, liels paldies 400 klātienes konferences apmeklētājiem un 260 online klausītājiem! Liels paldies sadarbības partnerim Confinn, jo bez viņu palīdzības šis pasākums nebūtu tik lielisks! 

Tiekamies nākamgad!