Aicinājums darba devējiem piedalīties NVA akcijā

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) 2018.gadā veiksmīgi īstenoja akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem”. Akcijas laikā atbalstu darba meklēšanā un karjeras veidošanā var saņemt jebkurš iedzīvotājs, kas ir bez darba vai vēlas mainīt darbu.

Šogad akciju “Karjeras dienas darba meklētājiem” NVA filiāles visā Latvijā īstenos no 2019.gada 8. līdz 12.aprīlim. 

Visiem darba meklētājiem tiks piedāvāta iespēja uzzināt par darba iespējām reģionā, sagatavoties darba intervijām un iegūt informāciju par uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām. 

NVA aicina darba devēju organizāciju pārstāvjus un biedrus akcijas laikā prezentēt karjeras iespējas nozarēs un sniegt informāciju par brīvajām darba vietām. Lai iepazīstinātu potenciālus darba ņēmējus ar iespējamo darbavietu un darba pienākumiem, darba devējs ar NVA filiāles organizatorisku atbalstu var tikties ar darba meklētājiem NVA filiāles telpās vai organizēt tikšanos uzņēmumā.

            Atzinīgi novērtējot līdzšinējo sadarbību, NVA aicina darba devēju organizāciju pārstāvjus rast iespēju piedalīties akcijā, kā arī informēt biedrus par dalības iespēju (informatīva lapa “Karjeras dienas Nodarbinātības valsts aģentūrā” - pielikumā). 

Dalībai akcijā, darba devējam jāpiesaka kādā no NVA filiālēm, kontaktinformācija: NVA_Karjeras_dienas_2019_Darba_devejiem.

            Jautājumu gadījumā par akcijas norisi, lūdzu sazināties ar NVA Pakalpojumu departamenta Darba meklēšanas atbalsta nodaļas eksperti Jeļenu Šaiteri, tālr. 67021790, e-pasts Jelena.Saitere@nva.gov.lv