Aktualitātes LPVA

Pirms atvaļinājumu sezonas uzsākšanas vēlos padalīties ar jums par svarīgākajiem notikumiem, kas veikti pēdējo mēnešu laikā.

Vispirms jau vēlos vērst jūsu uzmanību uz mūsu jauno mājas lapu. Esam uzlabojuši gan funkcionalitāti, gan arī mājas lapai ir jauns dizains. Jaunā reģistrēšanās kārtība uz semināriem ir izmēģināta un darbojas lieliski.

Aprīlī un maijā notikušas vairākas nozīmīgas aktivitātes. Evita Mackeviča uzstājās Nodarbinātības valsts aģentūras rīkotajā konferencē Par nodarbinātību Latvijā un arī piedalījās diskusijā. 

Eva Selga uzstājās Gruzijas personāla vadības konferencē Personālvadības vīzijas nākotnē.

Tika izsludināta pieteikšanās LPVA Gada  projekta balvas konkursam, kurā šogad ir prezentēti ļoti daudzi interesanti projekti. Notiek aktīvs darbs pie personāla vadības ikgadējās konferences sagatavošanas, kur arī tiks pasniegta LPVA Gada projekta balva.

LPVA speciālistu komanda atsaucās valsts administrācijas skolas uzaicinājumam piedalīties konkursā par satura izstrādi un apmācību nodrošināšanu  Valsts pārvaldes vadītājiem un speciālistiem par tēmu "Ilgtspējīga uzņēmējdarbība:personālvadība un darba vide". Šajā konkursā LPVA speciālistu izstrādātais piedāvājums tika atzīts par labāko.


Turpināsim aktīvu semināru darbu septembrī.


LPVA valdes priekšsēdētāja, Eva Selga